bezárás english german french hungarian
  Color Pack Nyomda Nyíregyháza
 


             
         
 

 

COLOR PACK Zrt. szakmai fejlesztése munkahelyi képzésekkel

 

Kedvezményezett neve: Color Pack Nyomdaipari és Csomagolóanyag Gyártó Zrt.

Projekt címe: COLOR PACK Zrt. szakmai fejlesztése munkahelyi képzésekkel

Projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00530

A szerződött támogatás összege: 30 445 571 Ft

A támogatás mértéke: 60 %

Befejezés dátuma: 2020.12.25.

Projekt tartalmának bemutatása:

A Color Pack Zrt. 1990-es megalakulása óta nyújt nyomdai szolgáltatást. A cég a papíralapú csomagolóanyagok gyártása mellett magazinok, könyvek és egyedi reklámanyagok készítésére specializálódott. Műszaki hátterünknek és jó szakembereinknek köszönhetően világszínvonalú szolgáltatást nyújtunk. Feladatunk folyamatosan lépést tartani, megújulni és élen járni az új technológiák, termékek és szolgáltatások bevezetésében. A cég fejlődését és fejlesztéseit a felelősség, hosszútávú gondolkodás és a fokozatosság jellemzi.

Ezt a célt szolgálja a GINOP-6.1.6-17-2018-00530 sz. „COLOR PACK Zrt. szakmai fejlesztése munkahelyi képzésekkel” című projekt keretében megvalósuló beruházás, melyhez 30.445.571 Ft támogatást kaptak.

A projekt célja, a megrendelők igényeinek magas szintű kielégítése mellett, hogy cégünk a megszervezésre kerülő képzések segítségével az eddigivel szemben több szakmai tudást, nagyobb hatékonyságot és együttműködőbb csapatot hozzunk létre, ezzel fenntartva cégünk versenyképességét az erős hazai és nemzetközi nyomdaipari piacon. Együttesen a korábban nyertes projektekkel olyan fejlesztések valósulnak meg a cégünknél, amelyek szinergikus hatással bírnak és hozzájárulnak egymás hatásaihoz.

 

GINOP-5.3.2-16-2016-00458

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 
Facebook
Készült a Color Pack Zrt. megbízásából az Altamira Grafikai Stúdióban 2011-ben. © Minden jog fenntartva!
English Deutch Francais Magyar