bezárás english german french hungarian
  Color Pack Nyomda Nyíregyháza
 


             
         
 

 

Beszállítói tevékenység fejlesztése a Color Pack Zrt-nél

 

Kedvezményezett neve: Color Pack Nyomdaipari és Csomagolóanyag Gyártó Zrt.

Projekt címe: Beszállítói tevékenység fejlesztése a Color Pack Zrt-nél

Projekt azonosító száma: GINOP-1.3.3-16-2018-00025

A szerződött támogatás összege: 525 031 500 Ft

A támogatás mértéke: 50 %

Befejezés dátuma: 2022. 06. 14.

Projekt tartalmának bemutatása:

A COLOR PACK Zrt. megalakulása óta nyomdaipari tevékenységgel foglalkozik. Termelésünk íves ofszet nyomtatási technológiára épül. Jelen projekt megvalósítása során a piaci pozíciónk bővítése, elmélyülése, versenyképességünk tovább bővítése miatt a mikrohullám karton gyártásával is kívánunk foglalkozni a beszállítói értékláncba történő belépés érdekében.

Ezt a célt szolgálja a GINOP-1.3.3-16-2018-00025 sz. „Beszállítói tevékenység fejlesztése a Color Pack Zrt-nél” című projekt keretében megvalósuló beruházás, melyhez 525.031.500 Ft támogatást kaptak.

A fejlesztés célja, olyan technológiai és szervezeti környezet kialakítása a hatékony gyártás és cégünk működése érdekében, mely lehetővé teszi cégünknek a beszállítói értékláncba történő belépést. A mikrohullám karton gyártására alkalmas gép beüzemelésével és a termelési folyamataink kapcsolódó fejlesztésével cégünk képes lesz olyan termék gyártására, mely termék részegysége a termelő-tevékenységet végző Integrátor számára a késztermék előállításának érdekében nélkülözhetetlen. A fejlesztés megvalósítása a hazai későbbiekben a nemzetközi piacon is további megrendelői kört eredményez, ezáltal beszállítói árbevétel növekedést tudunk realizálni, cégünk hosszú távú fenntartható fejlődése biztosítottá válik. A projekt keretében mind technológiai fejlesztés, mind a kapcsolódó termelési, működési és innovációs folyamatok fejlesztése megvalósul a Globus, mint integrátor standardjai szerint elvégzett audit eredményeire és intézkedési javaslataira alapozva.

Ahhoz, hogy cégünk hosszútávú működése biztosított legyen, teljesen új alapokra szükséges helyezni a cégműködést, valamint szükségessé válik egy olyan részegység gyártása a mikrohullám karton esetében, mellyel cégünk tevékenysége tovább fejlődhet. A célunk megvalósítására a GLOBUS Konzervipari Zrt-vel megkötött együttműködési megállapodás értelmében a cégünknek, mint ipari partnernek lehetősége nyílik a projekt megvalósítása során az integrátor vállalat által összeállított ajánlattevői listára felkerülni, melynek eredményeképpen beszállítói együttműködés jön létre a Color-Pack Zrt., mint beszállító KKV és a GLOBUS Konzervipari Zrt., mint integrátor között.

 

GINOP-1.2.1-15-2015-00588

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 
Facebook
Készült a Color Pack Zrt. megbízásából az Altamira Grafikai Stúdióban 2011-ben. © Minden jog fenntartva!
English Deutch Francais Magyar