bezárás english german french hungarian
  Color Pack Nyomda Nyíregyháza
 


             
         
 

 

Hatékonyságnövelés és kapacitásbővítés a Color Pack Zrt-nél

 

Kedvezményezett neve: Color Pack Nyomdaipari és Csomagolóanyag Gyártó Zrt.

Projekt címe: Hatékonyságnövelés és kapacitásbővítés a Color Pack Zrt-nél

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-15-2015-00588

A szerződött támogatás összege: 386.387.500 Ft

A támogatás mértéke: 50 %

Befejezés dátuma: 2018. 01. 02.

A projekt tartalma:

A Color Pack Nyomdaipari és Csomagolóanyag Gyártó Zrt. 1990-es alakulása óta nyomdaipari tevékenységgel foglalkozik. Eszközállományának folyamatos fejlesztésével elérte, hogy a régió egyik legjelentősebb nyomdaipari vállalkozása lett. Fő profilja a címkegyártás, de készítenek prospektusokat, könyveket, folyóiratokat is. Az utóbbi években jelentősen nőtt a karton csomagolóanyag gyártása is.

A társaság célja a bevétel növelése, az eredményesség megtartása. Az iparágban kialakult erős verseny miatt áremelésre nincs lehetőség, a nyereség szinten tartását csak hatékonyság javítással lehet elérni.

Ezt a célt szolgálja a GINOP-1.2.1-15-2015-00588 sz. „Hatékonyságnövelés és kapacitásbővítés a Color Pack Zrt-nél” ” című projekt keretében megvalósuló beruházás, melyhez 386.387.500 Ft támogatást kaptak.

A fejlesztés indoka a nyomtatás kapacitásának bővítése, hatékonyságának növelése, jobb minőségű termékek előállítása, mindez a legmodernebb, környezetkímélő technológia alkalmazása mellett. A projekt keretében egy új, csúcstechnológiát képviselő ofszet nyomógép beszerzésére kerül sor. A gép egy menetben képes 6 szín nyomtatását és a lakkozást elvégezni, képes minden papír típusra a legmagasabb minőségi színvonalon nyomtatni, akár 1mm vastagságig.  A lakkozóművel magasabb feldolgozottságú, felületkezelt terméket lehet gyártani. A gépbe beépített „impress controll” rendszer révén jelentős minőségi javulásra lehet számítani. A gép beüzemelése 6 fő új dolgozó alkalmazását teszi lehetővé.

A Color Pack Zrt. fejlesztéseit a papíralapú csomagolóanyag gyártás irányában határozta meg, jelenlegi projekt is ezt a célt szolgálja. A magyarországi multinacionális cégek beszállítójává válás/maradás illetve a külföldi piacra kijutás 3 alapfeltétele: költséghatékonyság, rugalmasság és folyamatosan kiváló minőség biztosítása. A beruházással mindhárom feltétel nagymértékben javulni fog. E mellett a szélesebb termékpaletta is tovább növeli a cég versenyképességét.

 

GINOP-1.2.1-15-2015-00588

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 
Facebook
Készült a Color Pack Zrt. megbízásából az Altamira Grafikai Stúdióban 2011-ben. © Minden jog fenntartva!
English Deutch Francais Magyar