bezárás english german french hungarian
  Color Pack Nyomda Nyíregyháza
 


             
         
 

 

Rugalmas átszervezés a Color Pack Zrt-nél

 

Kedvezményezett neve: Color Pack Nyomdaipari és Csomagolóanyag Gyártó Zrt.

Projekt címe: Rugalmas átszervezés a Color Pack Zrt -nél

Projekt azonosító száma: GINOP-5.3.2-16-2016-00458

A szerződött támogatás összege: 14.635.532 Ft

A támogatás mértéke: 100 %

Befejezés dátuma: 2018.04.30.

Projekt tartalmának bemutatása:

A Color Pack Zrt. célja, hogy rugalmas foglalkoztatási formákat vezessen be a vállalkozásnál, és az ehhez szükséges munkaszervezési folyamatainkat, illetve a cég működését is ehhez igazítsa. Cél a rugalmasabb munkaszervezéssel a fiatalabb munkaerő céghez történő vonzása, a vevői igények minél szélesebb körű kiszolgálása, és ezáltal a versenyképesség növelése.

További célja a vezetésnek, hogy a belső adminisztratív, és üzletmenethez kapcsolódó folyamatait további informatikai eszközökkel támogassa, és így a belső és külső folyamatokat hatékonyabbá tegye.

A projekt keretében 13 munkakör kerül átalakításra. Az új foglalkoztatási formák bevezetéséhez kapcsolódó szervezetfejlesztési, IT, jogi tanácsadásra is sor kerül. A rugalmas foglalkoztatáshoz kapcsolódó változások sikeres bevezetését képzések és műhelymunkák, illetve egyéni coaching segíti elő. Az átszervezési folyamatot munkahelyi mentor támogatja.

A Nemzetgazdasági Minisztérium által támogatott projekt az Európai Szociális Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból vissza nem térítendő támogatás formájában kerül finanszírozásra.

 

GINOP-5.3.2-16-2016-00458

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 
Facebook
Készült a Color Pack Zrt. megbízásából az Altamira Grafikai Stúdióban 2011-ben. © Minden jog fenntartva!
English Deutch Francais Magyar