bezárás english german french hungarian
  Color Pack Nyomda Nyíregyháza
 


             
         
 

 

A Color Pack Zrt. technológiafejlesztése

 

Kedvezményezett neve: Color Pack Nyomdaipari és Csomagolóanyag Gyártó Zrt.

Projekt címe: A Color Pack Zrt. technológiafejlesztése

Projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.1-16-2017-00314

Szerződött támogatás összege: 312 917 500 Ft

Támogatás mértéke: 50%

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2020. 08. 31.

A projekt tartalmának bemutatása:

A COLOR PACK Zrt. megalakulása óta nyomdaipari tevékenységgel foglalkozik. Üzletpolitikájának megfelelően szolgáltatásuk célja a vevői igények teljes körű kiszolgálása, a minőség folyamatos javítása és a környezeti terhelések minimalizálása.

Ezt a célt szolgálja a GINOP-1.2.1-16-2017-00314 sz. „A Color Pack Zrt. technológiafejlesztése” című projekt keretében megvalósuló beruházás, melyhez 312.917.500 Ft támogatást kaptak.

A projekt során a nyomó géppark jelenlegi hatékonyságát fejlesztjük. A fejlesztés indoka a nyomtatás kapacitásának bővítése, hatékonyságának növelése, jobb minőségű termékek előállítása, mindez a legmodernebb technológia alkalmazása mellett. A projekt keretében beszerzendő gép 1 db gyári új íves ofszet nyomógép. Teljesen automata ívberakóval szerelt, amely az ívparaméterek megadását követően teljesen rááll a nyomathordozóra. A lemezcserélő rendszer segítségével nagy mértékben lecsökkenthető az egyes munkák közti beigazítási idő. A nedvesítő mű a nyomatokon keletkező poloskákat eltávolítja. A gép dupla átmérőjű ellennyomó rendszere biztosítja a kartonhordozók tökéletes kinyomását. A nyomóművek közötti átadást egy háromszoros átmérőjű átadó cilinder biztosítja. A nyomott ívek kirakását automata kirakó végzi, melynek beállításait modern érintőképernyős felület végzi. A gép vezérlése egy központi irányító pult, ami biztosítja, hogy a gyárban modellezett irányítási funkciók automatikusan kövessék egymást. Az új gép a meglévő technológiai sorral párhuzamosan, önállóan dolgozik, az eddig meglévő technológiáknak egy hibrid változata, mely a jelenleginél sokkal fejlettebb. A beszerezni kívánt gép a nyomda kombinált igényére fejlesztett speciális berendezés, ami nagy előre lépést jelent a gyártási technológia rendszerében.

A magyarországi multinacionális cégek beszállítójává válás/maradás, illetve a külföldi piacra kijutás 3 alapfeltétele: a költséghatékonyság, rugalmasság és a folyamatosan kiváló minőség biztosítása. Jelen beruházással mindhárom feltétel nagy mértékben javul. E mellett a szélesebb termékpaletta is tovább növeli versenyelőnyünket. Ezért a projekt keretében végzett fejlesztéssel tevékenységünknek e területére kívánunk nagyobb hangsúlyt fektetni.

 

GINOP-1.2.1-15-2015-00588

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 
Facebook
Készült a Color Pack Zrt. megbízásából az Altamira Grafikai Stúdióban 2011-ben. © Minden jog fenntartva!
English Deutch Francais Magyar